Video: Dodelijke steekpartij in Den Bosch volledig gestreamd via Instagram

Video: Dodelijke steekpartij in Den Bosch volledig gestreamd via Instagram

De dodelijke steekpartij in Den Bosch waarbij gisteravond een 20-jarige vrouw om het leven kwam, is volledig gestreamd via Instagram. De politie heeft de beelden inmiddels gezien en neemt ze mee in het onderzoek. De dader zou haar halfzusje gefilmd hebben terwijl ze in haar ondergoed naar buiten kroop, en bij de buren aanklopte voor hulp. Uiteindelijk is ze in dat huis overleden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Dodelijke steekpartij</em> in Den Bosch volledig <em>gestreamd</em> via Instagram De dodelijke steekpartij in Den Bosch waarbij gisteravond een 20-jarige vrouw om het leven kwam, is volledig gestreamd via Instagram. De politie heeft de beelden inmiddels gezien en neemt ze mee in het onderzoek. De dader zou haar halfzusje gefilmd hebben terwijl ze in haar ondergoed naar buiten kroop, en bij de buren aanklopte voor hulp. Uiteindelijk is ze in dat huis overleden. Tekst gaat verder onder de video. Meerdere slachtoffersNaast het 20-jarige slachtoffer werd ook een mannelijke foxterriër-hond flink toegetakeld door de verdachte. De hond moest met spoed naar het dierenziekenhuis worden overgebracht, hij zou naar verluidt acht keer gestoken zijn met een mes. Volgens de politie gaat het naar omstandigheden goed met het dier. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: reacties uit de buurt na steekpartij Rozenburg Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw (34) overleden na steekpartij in Den Bosch Bekijk deze video » Op1 gemist? 15-jarige Joshua afgelopen zomer overleden na steekpartij Bekijk deze video »
Serie :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Meerdere slachtoffers
Naast het 20-jarige slachtoffer werd ook een mannelijke foxterriër-hond flink toegetakeld door de verdachte. De hond moest met spoed naar het dierenziekenhuis worden overgebracht, hij zou naar verluidt acht keer gestoken zijn met een mes. Volgens de politie gaat het naar omstandigheden goed met het dier.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dodelijke steekpartij in Den Bosch volledig gestreamd via Instagram of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV