Hugo de Jonge: ‘Mogelijk maatregelen voor niet-gevaccineerden’ (Hart Van Nederland)

Hugo de Jonge: ‘Mogelijk maatregelen voor niet-gevaccineerden’ (Hart Van Nederland)

Hugo de Jonge heeft laten weten dat het Kabinet gaat overleggen om wellicht weer nieuwe coronamaatregelen in te voeren. Sinds de laatste versoepelingen loopt het aantal besmettingen weer hoog op. Maar het is mogelijk dat de regels alleen voor de ongevaccineerden zullen gelden.

<em>Hugo de Jonge</em>: ‘Mogelijk maatregelen voor niet-gevaccineerden’ (<em>Hart Van Nederland</em>) Hugo de Jonge heeft laten weten dat het Kabinet gaat overleggen om wellicht weer nieuwe coronamaatregelen in te voeren. Sinds de laatste versoepelingen loopt het aantal besmettingen weer hoog op. Maar het is mogelijk dat de regels alleen voor de ongevaccineerden zullen gelden. ‘Epidemie van niet-gevaccineerde mensen’“In toenemende mate is de epidemie een epidemie geworden van niet-gevaccineerde mensen die elkaar onderling het meest besmetten.” Volgens de minister zijn de meeste mensen met corona die zijn opgenomen in de ziekenhuizen niet gevaccineerd. Daarom gaan ze kijken of er coronaregels moeten komen voor de hele samenleving, of voor alleen betreffende regio’s en groepen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Hugo de Jonge over wanneer nieuwe maatregelen nodig zijn: "25 ic-opnames per dag" Bekijk deze video » Op1: Dit moet Hugo de Jonge doen volgens Diederik Gommers tegen oplopende besmettingen Bekijk deze video »
Politiek :
Hugo de Jonge: ‘Mogelijk maatregelen voor niet-gevaccineerden’ (Hart Van Nederland)

‘Epidemie van niet-gevaccineerde mensen’
“In toenemende mate is de epidemie een epidemie geworden van niet-gevaccineerde mensen die elkaar onderling het meest besmetten.” Volgens de minister zijn de meeste mensen met corona die zijn opgenomen in de ziekenhuizen niet gevaccineerd. Daarom gaan ze kijken of er coronaregels moeten komen voor de hele samenleving, of voor alleen betreffende regio’s en groepen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge: ‘Mogelijk maatregelen voor niet-gevaccineerden’ (Hart Van Nederland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV