Veronica Inside gemist? Hans Kraay verbaasd door transfer Donny van de Beek

Veronica Inside gemist? Hans Kraay verbaasd door transfer Donny van de Beek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Hans Kraay verbaasd door transfer <em>Donny van de Beek</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv. Donny van de Beek heeft een opvallende transfer gemaakt, de Manchester United-speler is namelijk geswitcht van zaakwaarnemer. Hans Kraay Jr. snapt niet waar dit vandaan komt: "Sjaak Swart is een soort van zijn tweede vader." Van de Beek zit al meer dan anderhalf seizoen op de bank bij United en wil weer gaan voetballen, klaarblijkelijk geeft hij zijn zaakwaarnemer de schuld. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donny van de Beek heeft een opvallende transfer gemaakt, de Manchester United-speler is namelijk geswitcht van zaakwaarnemer. Hans Kraay Jr. snapt niet waar dit vandaan komt: "Sjaak Swart is een soort van zijn tweede vader." Van de Beek zit al meer dan anderhalf seizoen op de bank bij United en wil weer gaan voetballen, klaarblijkelijk geeft hij zijn zaakwaarnemer de schuld.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Hans Kraay verbaasd door transfer Donny van de Beek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV