Video: Nasrdin Dchar met vrouw en kinderen te zien in Volle Zalen: "Supertrots"

Video: Nasrdin Dchar met vrouw en kinderen te zien in Volle Zalen: "Supertrots"

Cornald Maas bezoekt in de aflevering van 26 oktober acteur Nasrdin Dchar en zijn Marokkaanse ouders in zijn geboortedorp Steenbergen. Zijn vader en moeder zijn heel belangrijk voor Dchar. Ook zijn vrouw en kinderen zijn vanavond in het NPO 2-programma Volle Zalen te zien. Bekijk de promo hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Nasrdin Dchar</em> met vrouw en kinderen te zien in <em>Volle Zalen</em>: &quot;Supertrots&quot; Cornald Maas bezoekt in de aflevering van 26 oktober acteur Nasrdin Dchar en zijn Marokkaanse ouders in zijn geboortedorp Steenbergen. Zijn vader en moeder zijn heel belangrijk voor Dchar. Ook zijn vrouw en kinderen zijn vanavond in het NPO 2-programma Volle Zalen te zien. Bekijk de promo hieronder. Lees verder onder de video. "Heel erg spannend""Vanavond met mijn ouders, mijn vrouw en mijn kinderen op tv. Bij Volle Zalen. Om 20:35u, op NPO2. En dat vind ik best wel heel erg spannend! Maar ik ben vooral supertrots op mijn familie die altijd achter me staat met alles wat ik doe", schrijft Nasrdin op Instagram. Nasrdin staat sinds kort op de planken met zijn vijf uur durende theatervoorstelling over de drie belangrijkste personen in zijn leven: zijn vader, moeder en vrouw. Bekijk hierboven de promo van Volle Zalen met Nasrdin Dchar. Volle zalen is elke om 20.34 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle zalen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vrouw Nasrdin Dchar eerst niet blij met voorstelling over hun huwelijk Bekijk deze video » Video: Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar over de Gouden Televizier-Ring Bekijk deze video »

"Heel erg spannend"
"Vanavond met mijn ouders, mijn vrouw en mijn kinderen op tv. Bij Volle Zalen. Om 20:35u, op NPO2. En dat vind ik best wel heel erg spannend! Maar ik ben vooral supertrots op mijn familie die altijd achter me staat met alles wat ik doe", schrijft Nasrdin op Instagram. Nasrdin staat sinds kort op de planken met zijn vijf uur durende theatervoorstelling over de drie belangrijkste personen in zijn leven: zijn vader, moeder en vrouw. Bekijk hierboven de promo van Volle Zalen met Nasrdin Dchar.

Volle zalen is elke om 20.34 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle zalen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nasrdin Dchar met vrouw en kinderen te zien in Volle Zalen: "Supertrots" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV