Hugo de Jonge: "Heel Nederland laten boeten of slechts kleine groep?" (video)

Hugo de Jonge: "Heel Nederland laten boeten of slechts kleine groep?" (video)

De verwachte stijging in het aantal coronabesmettingen is van start gegaan, maar deze gaat een stuk sneller dan vooraf gedacht. Ineens staat Nederland weer op zijn kop, want wat betekent dit voor onze vrijheden? Komen er nieuwe maatregelen aan? Hugo de Jonge zegt van wel.

<em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Heel Nederland laten boeten of slechts kleine groep?&quot; (video) De verwachte stijging in het aantal coronabesmettingen is van start gegaan, maar deze gaat een stuk sneller dan vooraf gedacht. Ineens staat Nederland weer op zijn kop, want wat betekent dit voor onze vrijheden? Komen er nieuwe maatregelen aan? Hugo de Jonge zegt van wel. Wat is proportioneel?Er moeten dus weer nieuwe maatregelen komen om te voorkomen dat ziekenhuizen de hoeveelheid patiënten niet meer aankunnen. De Jonge zegt hierover: "We moeten niet in de situatie komen waar we moeten kiezen in het ziekenhuis. Ga ik voor heel Nederland hele beperkende maatregelen opleggen, is dat proportioneel? Of moeten we kijken of we die specifieker kunnen toepassingen op de groep die bescherming het hardst nodig heeft?" Hij doelt hiermee op ongevaccineerden die het grootste gevaar lopen om besmet te raken en erg ziek te worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven Bekijk ook Video: verdachten autodiefstal Utrecht worden klemgereden en proberen tevergeefs te vluchten Bekijk deze video » Hugo de Jonge: ‘Mogelijk maatregelen voor niet-gevaccineerden’ (Hart Van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wat is proportioneel?
Er moeten dus weer nieuwe maatregelen komen om te voorkomen dat ziekenhuizen de hoeveelheid patiënten niet meer aankunnen. De Jonge zegt hierover: "We moeten niet in de situatie komen waar we moeten kiezen in het ziekenhuis. Ga ik voor heel Nederland hele beperkende maatregelen opleggen, is dat proportioneel? Of moeten we kijken of we die specifieker kunnen toepassingen op de groep die bescherming het hardst nodig heeft?" Hij doelt hiermee op ongevaccineerden die het grootste gevaar lopen om besmet te raken en erg ziek te worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierbovenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV