Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Hello Goodbye

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Hello Goodbye

Vanavond start een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Joris Linssen is dinsdag te gast bij Tijd voor MAX om over dit seizoen te praten. Het zijn bijzondere levensverhalen die mensen op Schiphol toevertrouwen aan Joris. Bekijk hieronder een fragment van Hello Goodbye met personen die aankomen uit Afghanistan.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen <em>Hello Goodbye</em> Vanavond start een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Joris Linssen is dinsdag te gast bij Tijd voor MAX om over dit seizoen te praten. Het zijn bijzondere levensverhalen die mensen op Schiphol toevertrouwen aan Joris. Bekijk hieronder een fragment van Hello Goodbye met personen die aankomen uit Afghanistan. Lees verder onder de video. Intense verhalenDe verhalen in het nieuwe seizoen van Hello Goodbye zijn volgens Joris Linssen intenser dan in de afgelopen jaren. Logisch: mensen zijn weer voorzichtig aan het reizen en mogen hun dierbaren na lange tijd weer in de armen sluiten. Linssen draaide vier afleveringen op Schiphol. Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hello Goodbye: Gigantische haast geboden bij remigrering (video) Bekijk deze video » Hello Goodbye: Vrouw heeft bijzondere liefde van haar leven (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Hello Goodbye

Intense verhalen
De verhalen in het nieuwe seizoen van Hello Goodbye zijn volgens Joris Linssen intenser dan in de afgelopen jaren. Logisch: mensen zijn weer voorzichtig aan het reizen en mogen hun dierbaren na lange tijd weer in de armen sluiten. Linssen draaide vier afleveringen op Schiphol.

Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Hello Goodbye of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV