Opsporing Verzocht: in een half uur twintig auto’s in brand gestoken in Ede

Opsporing Verzocht: in een half uur twintig auto’s in brand gestoken in Ede

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: in een half uur twintig auto’s in brand gestoken in <em>Ede</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken. Op dinsdag 14 september ging het goed mis in Ede, de brandweer moest flink aan de bak. In een half uur zijn maar liefst twintig auto's in brand gestoken. Buurtbewoners zijn achter de daders aan gegaan, maar dit was tevergeefs. Ze zijn echter wel op beeld gebracht. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: in een half uur twintig auto’s in brand gestoken in Ede

Op dinsdag 14 september ging het goed mis in Ede, de brandweer moest flink aan de bak. In een half uur zijn maar liefst twintig auto's in brand gestoken. Buurtbewoners zijn achter de daders aan gegaan, maar dit was tevergeefs. Ze zijn echter wel op beeld gebracht.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: in een half uur twintig auto’s in brand gestoken in Ede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV