De Laatste Vraag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Laatste Vraag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Laatste Vraag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Jan Versteegh debuteert met het programma De Laatste Vraag Bekijk deze video » In het nieuwe quizprogramma De Laatste Vraag wordt elke week 25 duizend euro verdeeld onder de deelnemers die overblijven tot na de laatste vraag. Elke dinsdag om 21:30 uur op SBS6. MeedoenTien kandidaten beginnen aan het spel. Wie een vraag goed heeft blijft meedoen, maar wie een vraag fout beantwoordt ligt eruit. De persoon of personen die de laatste vraag goed beantwoorden verdelen de 25 duizend euro. Nieuwe kansAls iedereen al voor die laatste vraag uit het spel ligt, komt iedereen terug en krijgen ze een nieuwe kans om de laatste vraag te bereiken. Jan Versteegh presenteert De Laatste Vraag en stelt veel vragen die heel gevarieerd en toegankelijk zijn. Zien: Jan Versteegh riskeert z'n leven in Missions Impossible: "Ik ga dat niet doen" Bekijk deze video » Zien: Jan Versteegh duwt ontvangen boeket van de productie in de wc Bekijk deze video » Zien: Daisy gooit interieur kapot met dartpijlen (Missions Impossible) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe quizprogramma De Laatste Vraag wordt elke week 25 duizend euro verdeeld onder de deelnemers die overblijven tot na de laatste vraag. Elke dinsdag om 21:30 uur op SBS6.

Meedoen
Tien kandidaten beginnen aan het spel. Wie een vraag goed heeft blijft meedoen, maar wie een vraag fout beantwoordt ligt eruit. De persoon of personen die de laatste vraag goed beantwoorden verdelen de 25 duizend euro.

Nieuwe kans
Als iedereen al voor die laatste vraag uit het spel ligt, komt iedereen terug en krijgen ze een nieuwe kans om de laatste vraag te bereiken. Jan Versteegh presenteert De Laatste Vraag en stelt veel vragen die heel gevarieerd en toegankelijk zijn.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Laatste Vraag

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Laatste Vraag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV