Ab Osterhaus in Op1 over ongevaccineerden: "Je zou ze op een eiland willen zetten"

Ab Osterhaus in Op1 over ongevaccineerden: "Je zou ze op een eiland willen zetten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Wat betreft Ab Osterhaus 'zetten we gevaccineerden op een eiland'. Dat kan echter niet, maar met de oplopende besmettingen maakt hij zich grote zorgen over de drukte in ziekenhuizen.

<em>Ab Osterhaus</em> in <em>Op1</em> over ongevaccineerden: &quot;Je zou ze op een eiland willen zetten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wat betreft Ab Osterhaus 'zetten we gevaccineerden op een eiland'. Dat kan echter niet, maar met de oplopende besmettingen maakt hij zich grote zorgen over de drukte in ziekenhuizen. UitsluitenDe cijfers lopen snel op, Ab Osterhaus denkt echter niet dat het mogelijk is om gevaccineerden binnen een bepaalde omgeving uit te sluiten: "Ik denk dat het heel moeilijk zou zijn om een bepaalde stad anders te gaan behandelen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ab Osterhaus in Op1 over ongevaccineerden: "Je zou ze op een eiland willen zetten"

Uitsluiten
De cijfers lopen snel op, Ab Osterhaus denkt echter niet dat het mogelijk is om gevaccineerden binnen een bepaalde omgeving uit te sluiten: "Ik denk dat het heel moeilijk zou zijn om een bepaalde stad anders te gaan behandelen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ab Osterhaus in Op1 over ongevaccineerden: "Je zou ze op een eiland willen zetten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV