Vader Emiel schrikt van loods vol spullen: "Heel veel" (Je Huis Op Orde)

Vader Emiel schrikt van loods vol spullen: "Heel veel" (Je Huis Op Orde)

Vader en fietsenmaker Emiel woont samen met zijn vier kinderen Sophie (4), Daan (10), Thom (12), Irene (14) en de hond in een prachtig huis in Velzen-Zuid. Door het co-ouderschap over de kinderen, de verantwoordelijkheid voor zijn drie fietsenwinkels en de liefde voor zijn nieuwe vriendin José komt hij niet toe aan het op orde houden van zijn huis. Daarom helpt het SBS6-programma Je Huis Op Orde. Bekijk hieronder het fragment waarin de familie al hun spullen in de loods ziet. Papa vindt het wel heel veel.

Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vader Emiel schrikt van loods vol spullen: &quot;Heel veel&quot; (<em>Je Huis Op Orde</em>) Vader en fietsenmaker Emiel woont samen met zijn vier kinderen Sophie (4), Daan (10), Thom (12), Irene (14) en de hond in een prachtig huis in Velzen-Zuid. Door het co-ouderschap over de kinderen, de verantwoordelijkheid voor zijn drie fietsenwinkels en de liefde voor zijn nieuwe vriendin José komt hij niet toe aan het op orde houden van zijn huis. Daarom helpt het SBS6-programma Je Huis Op Orde. Bekijk hieronder het fragment waarin de familie al hun spullen in de loods ziet. Papa vindt het wel heel veel. Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: je hele inboedel uitgestald, het kan in het programma Je Huis Op Orde Bekijk deze video » Je Huis Op Orde: Meisje heeft moeite met afscheid nemen van dubbele knuffels (video) Bekijk deze video »
TV :
Vader Emiel schrikt van loods vol spullen: "Heel veel" (Je Huis Op Orde)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vader Emiel schrikt van loods vol spullen: "Heel veel" (Je Huis Op Orde) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV