Zien: CDA'ers wilden smeercampagne Mark Rutte maken gericht op zijn seksualiteit

Zien: CDA'ers wilden smeercampagne Mark Rutte maken gericht op zijn seksualiteit

Het is gisteren naar buiten gekomen dat CDA'ers van plan waren een smeercampagne tegen Mark Rutte op te zetten. Deze campagne zou bestaan uit meerdere negatieve video's, welke tijdens de verkiezingen verspreid zouden worden.

Zien: CDA'ers wilden <em>smeercampagne Mark Rutte</em> maken gericht op zijn seksualiteit Het is gisteren naar buiten gekomen dat CDA'ers van plan waren een smeercampagne tegen Mark Rutte op te zetten. Deze campagne zou bestaan uit meerdere negatieve video's, welke tijdens de verkiezingen verspreid zouden worden. MH17 en seksualiteitDe video's zouden voornamelijk gericht zijn op de rol van Rutte tijdens de MH17-ramp en zouden zijn seksualiteit bespreken. Pieter Omtzigt heeft op Twitter gereageerd dat hij op de hoogte was van deze actie, maar weigerde mee te werken. Hij zou ook het bestuur ingelicht hebben. Wopke Hoekstra vertelt dat deze campagne niet past bij het CDA en dat het dus ook niet uitgevoerd is. Bekijk de video van Hart van Nederland Bekijk ook Video: Wopke Hoekstra & Stef Blok over aanpak energiecrisis Bekijk deze video » Video: Wopke Hoekstra reageert op CDA-campagne tegen Rutte Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

MH17 en seksualiteit
De video's zouden voornamelijk gericht zijn op de rol van Rutte tijdens de MH17-ramp en zouden zijn seksualiteit bespreken. Pieter Omtzigt heeft op Twitter gereageerd dat hij op de hoogte was van deze actie, maar weigerde mee te werken. Hij zou ook het bestuur ingelicht hebben. Wopke Hoekstra vertelt dat deze campagne niet past bij het CDA en dat het dus ook niet uitgevoerd is.

Bekijk de video van Hart van Nederland


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: CDA'ers wilden smeercampagne Mark Rutte maken gericht op zijn seksualiteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV