Video: gaat Erik ten Hag als opvolger Ronald Koeman aan de slag bij FC Barcelona?

Video: gaat Erik ten Hag als opvolger Ronald Koeman aan de slag bij FC Barcelona?

Video: gaat <em>Erik ten Hag</em> als opvolger Ronald Koeman aan de slag bij <em>FC Barcelona</em>? Met het ontslag van Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona is de geruchtenmolen meteen flink op stoom gekomen. Volgens ingewijden maakt een ander clubicoon, Xavi Hernández, de beste kans om Koeman op te volgen als hoofdtrainer van de getroebleerde topclub - maar er worden meer namen genoemd. Ook Ajax-trainer Erik ten Hag komt voorbij in de wandelgangen, maar ziet de Tukker het zitten om in de slangenkuil die Barcelona heet te springen? We kunnen niets anders doen dan afwachten. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Samenvatting Rayo Vallecano - FC Barcelona, laatste wedstrijd Ronald Koeman Bekijk deze video » Zien: Edwin Winkels beweert dat Ronald Koeman opgevolgd wordt door Xavi Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: gaat Erik ten Hag als opvolger Ronald Koeman aan de slag bij FC Barcelona?

Met het ontslag van Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona is de geruchtenmolen meteen flink op stoom gekomen. Volgens ingewijden maakt een ander clubicoon, Xavi Hernández, de beste kans om Koeman op te volgen als hoofdtrainer van de getroebleerde topclub - maar er worden meer namen genoemd. Ook Ajax-trainer Erik ten Hag komt voorbij in de wandelgangen, maar ziet de Tukker het zitten om in de slangenkuil die Barcelona heet te springen? We kunnen niets anders doen dan afwachten.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: gaat Erik ten Hag als opvolger Ronald Koeman aan de slag bij FC Barcelona? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV