Keuringsdienst Van Waarde: ‘Winkels zijn ontploft met edelstenen’

Keuringsdienst Van Waarde: ‘Winkels zijn ontploft met edelstenen’

Vanavond legt Keuringsdienst Van Waarde edelstenen onder de loep. Het valt presentatrice Marijn Frank op dat winkels zijn ‘ontploft met edelstenen’, en ze gaat dan ook op onderzoek uit.

Lees verder onder de video.

<em>Keuringsdienst Van Waarde</em>: ‘Winkels zijn ontploft met edelstenen’ Vanavond legt Keuringsdienst Van Waarde edelstenen onder de loep. Het valt presentatrice Marijn Frank op dat winkels zijn ‘ontploft met edelstenen’, en ze gaat dan ook op onderzoek uit. Lees verder onder de video. Citrien en witte jade blijken kunstmatig glasVeel verkopers beweren dat deze stenen magische krachten hebben, maar het blijkt dat de edelstenen zeker niet altijd ‘echt’ zijn. Zo kwam er uit onderzoek bijvoorbeeld naar voren dat Lieke van Lexmond namens de Moonsisters nepstenen verkoopt, zo blijken 'citrien' en 'witte jade' stenen gewoon van kunstmatig glas te zijn gemaakt… Bekijk de video van Keuringsdienst Van Waarde hierboven. Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv. Jinek: Teun van de Keuken over ‘tampon van edelsteen’ die levensvreugde zou brengen Bekijk deze video » Lieke van Lexmond baalt van Keuringsdienst Van Waarde: ‘Ze willen media bereiken’ Bekijk deze video »
TV :
Keuringsdienst Van Waarde: ‘Winkels zijn ontploft met edelstenen’

Citrien en witte jade blijken kunstmatig glas
Veel verkopers beweren dat deze stenen magische krachten hebben, maar het blijkt dat de edelstenen zeker niet altijd ‘echt’ zijn. Zo kwam er uit onderzoek bijvoorbeeld naar voren dat Lieke van Lexmond namens de Moonsisters nepstenen verkoopt, zo blijken 'citrien' en 'witte jade' stenen gewoon van kunstmatig glas te zijn gemaakt…

Bekijk de video van Keuringsdienst Van Waarde hierboven.

Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst Van Waarde: ‘Winkels zijn ontploft met edelstenen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV