Bekijk de trailer van serie Bonnie & Clyde: vanaf 4 november te zien op Videoland

Bekijk de trailer van serie Bonnie & Clyde: vanaf 4 november te zien op Videoland

De Videoland Original Bonnie & Clyde is geïnspireerd op de opkomst en ondergang van 'De Nederlandse Bonnie & Clyde', die in februari 2014 als gangsterduo het hele land in de ban hielden. In de serie slaan Esra Kaplan (Dilan Yurdakul) en Greg Driessen (Yannick Jozefzoon), twee onstuimige geliefden, op de vlucht voor familie en de politie. Bekijk de trailer hieronder.

Lees verder onder de trailer.

Bekijk de trailer van serie <em>Bonnie &amp; Clyde</em>: vanaf 4 november te zien op Videoland De Videoland Original Bonnie & Clyde is geïnspireerd op de opkomst en ondergang van 'De Nederlandse Bonnie & Clyde', die in februari 2014 als gangsterduo het hele land in de ban hielden. In de serie slaan Esra Kaplan (Dilan Yurdakul) en Greg Driessen (Yannick Jozefzoon), twee onstuimige geliefden, op de vlucht voor familie en de politie. Bekijk de trailer hieronder. Lees verder onder de trailer. Zware delictenVoor het eerst in hun leven voelen ze zich vrij van alles en iedereen. Om die levensstijl te onderhouden, begaan ze steeds zwaardere delicten en komen ze al snel als de 'Bonnie en Clyde van de Lage Landen' bekend te staan. Lukt het ze te ontkomen en samen opnieuw te beginnen - of worden ze uiteindelijk alsnog door hun verleden ingehaald? Bekijk de trailer hierboven. Bonnie & Clyde is vanaf 4 november te zien op Videoland. Bekijk ook Bekijk de trailer van True Story: vanaf 24 november te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Tiger King 2: vanaf 17 november te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van serie Bonnie & Clyde: vanaf 4 november te zien op Videoland

Zware delicten
Voor het eerst in hun leven voelen ze zich vrij van alles en iedereen. Om die levensstijl te onderhouden, begaan ze steeds zwaardere delicten en komen ze al snel als de 'Bonnie en Clyde van de Lage Landen' bekend te staan. Lukt het ze te ontkomen en samen opnieuw te beginnen - of worden ze uiteindelijk alsnog door hun verleden ingehaald? Bekijk de trailer hierboven.

Bonnie & Clyde is vanaf 4 november te zien op Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van serie Bonnie & Clyde: vanaf 4 november te zien op Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV