Filemon Wesselink in Khalid & Sophie over zijn nieuwe programma 'Ik heb iemand gedood'

Filemon Wesselink in Khalid & Sophie over zijn nieuwe programma 'Ik heb iemand gedood'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Vanaf morgen is presentator Filemon Wesselink met zijn nieuwe programma Ik heb iemand gedood te zien om 20:25 uur op NPO 3. In het programma gaat Filemon in gesprek met Nederlanders die veroordeeld zijn voor moord of doodslag. Bij Khalid & Sophie vertelt hij alles over zijn nieuwe aangrijpende programma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Filemon Wesselink</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over zijn nieuwe programma 'Ik heb iemand gedood' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vanaf morgen is presentator Filemon Wesselink met zijn nieuwe programma Ik heb iemand gedood te zien om 20:25 uur op NPO 3. In het programma gaat Filemon in gesprek met Nederlanders die veroordeeld zijn voor moord of doodslag. Bij Khalid & Sophie vertelt hij alles over zijn nieuwe aangrijpende programma. Tekst gaat verder onder de video. FascinerendFilemon voert indringende gesprekken met de veroordeelden, en ook familie, vrienden, oud-collega's, begeleiders en anderen die bij de hoofdpersoon betrokken zijn komen aan het woord. Het idee voor het programma komt voor uit fascinatie: "Ik geloof dat iedereen een breekpunt heeft, wat heeft deze mensen gedreven tot dit punt?" Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Filemon Wesselink in Khalid & Sophie over zijn nieuwe programma 'Ik heb iemand gedood'

Fascinerend
Filemon voert indringende gesprekken met de veroordeelden, en ook familie, vrienden, oud-collega's, begeleiders en anderen die bij de hoofdpersoon betrokken zijn komen aan het woord. Het idee voor het programma komt voor uit fascinatie: "Ik geloof dat iedereen een breekpunt heeft, wat heeft deze mensen gedreven tot dit punt?"

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filemon Wesselink in Khalid & Sophie over zijn nieuwe programma 'Ik heb iemand gedood' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV