Sterren Op Het Doek: bekijk de portretten van een lachende Femke Halsema

Sterren Op Het Doek: bekijk de portretten van een lachende Femke Halsema

Zaterdag was Femke Halsema de hoofdgast in Sterren Op Het Doek. Terwijl ze veelal wordt gezien als een strenge politica die regelmatig geen populaire beslissingen moet nemen, wordt ze op de portretten door de kunstenaars lachend en vrolijk afgebeeld.

Bekijk de portretten van Femke Halsema in Sterren Op Het Doek in de video hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: bekijk de portretten van een lachende Femke Halsema Zaterdag was Femke Halsema de hoofdgast in Sterren Op Het Doek. Terwijl ze veelal wordt gezien als een strenge politica die regelmatig geen populaire beslissingen moet nemen, wordt ze op de portretten door de kunstenaars lachend en vrolijk afgebeeld. Bekijk de portretten van Femke Halsema in Sterren Op Het Doek in de video hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Zien: Arjen Lubach over gezwel in schildklier: "Angstige periode" Bekijk deze video » Femke Halsema zaterdag in Sterren Op Het Doek: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV