Veronica Inside gemist? Grote kans dat Viaplay Formule 1-races gratis gaat uitzenden

Veronica Inside gemist? Grote kans dat Viaplay Formule 1-races gratis gaat uitzenden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 1 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video

<em>Veronica Inside</em> gemist? Grote kans dat Viaplay <em>Formule 1-races</em> gratis gaat uitzenden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 1 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video Viaplay is een streamingsdienst van de Scandinavische Nordic Entertainment Group, die begin volgend jaar met veel sport zijn entree maakt op de Nederlandse markt. De streamingsdienst heeft flink moeten betalen voor de Formule 1, om klanten aan te trekken gaat Viaplay ook wedstrijden op het open net uitzenden. Chris Woerts gaat ervan uit dat de Scandinaviërs gratis Formule 1-races gaan uitzenden. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Viaplay is een streamingsdienst van de Scandinavische Nordic Entertainment Group, die begin volgend jaar met veel sport zijn entree maakt op de Nederlandse markt. De streamingsdienst heeft flink moeten betalen voor de Formule 1, om klanten aan te trekken gaat Viaplay ook wedstrijden op het open net uitzenden. Chris Woerts gaat ervan uit dat de Scandinaviërs gratis Formule 1-races gaan uitzenden.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV