Beelden van kerststraat in Almelo: "Ze moeten mijn huis op de maan kunnen zien" (video)

Beelden van kerststraat in Almelo: "Ze moeten mijn huis op de maan kunnen zien" (video)

Het is volgende maand alweer december en al heel wat mensen hebben lampjes voor de ramen of hun kerstboom staan. In deze straat in Almelo zit de kerstsfeer er al goed in. Bekijk de video hieronder.

Soort Winter Efteling
Gerrit Agterbosch laat trots zijn kerstversiering zien, maar z'n vrouw vond die gigantische ijsbeer wel een beetje veel. Wat begon met één arrenslee aan de muur in het eerste jaar is uitgegroeid tot een soort Winter Efteling, maar dan in Almelo. Zijn doel: "Ze moeten mijn huis op de maan kunnen zien", vertelt hij aan RTV Oost. Bekijk hieronder de beelden van Gerrits tuin.

Beelden van <em>kerst</em>straat in <em>Almelo</em>: &quot;Ze moeten mijn huis op de maan kunnen zien&quot; (video) Het is volgende maand alweer december en al heel wat mensen hebben lampjes voor de ramen of hun kerstboom staan. In deze straat in Almelo zit de kerstsfeer er al goed in. Bekijk de video hieronder. Soort Winter EftelingGerrit Agterbosch laat trots zijn kerstversiering zien, maar z'n vrouw vond die gigantische ijsbeer wel een beetje veel. Wat begon met één arrenslee aan de muur in het eerste jaar is uitgegroeid tot een soort Winter Efteling, maar dan in Almelo. Zijn doel: "Ze moeten mijn huis op de maan kunnen zien", vertelt hij aan RTV Oost. Bekijk hieronder de beelden van Gerrits tuin. Bekijk ook Vrouw zwemt door drijvende vulkaanstenen in Japan: "Dit is enorm gevaarlijk" (video) Bekijk deze video » Ontroerende video: Australiërs weer herenigd na corona-maanden Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beelden van kerststraat in Almelo: "Ze moeten mijn huis op de maan kunnen zien" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV