Guus Meeuwis in HLF8 met muzikale ode over persconferentie: "Haal de verdeeldheid uit ons land"

Guus Meeuwis in HLF8 met muzikale ode over persconferentie: "Haal de verdeeldheid uit ons land"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van dinsdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens de persconferentie van 2 november hebben we kunnen zien hoe ons land weer regels opgelegd worden. Iets waar Guus Meeuwis over zingt tijdens zijn muzikale ode na het aanhoren van de aangscherpte coronamaatregelen.

Guus Meeuwis in <em>HLF8</em> met muzikale ode over <em>persconferentie</em>: &quot;Haal de verdeeldheid uit ons land&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van dinsdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de persconferentie van 2 november hebben we kunnen zien hoe ons land weer regels opgelegd worden. Iets waar Guus Meeuwis over zingt tijdens zijn muzikale ode na het aanhoren van de aangscherpte coronamaatregelen. Verdeeldheid"We kunnen allemaal zien dat ze het zelf niet meer weten. Haal de verdeeldheid uit ons land", klinkt het uit de microfoon van Meeuwis. De zanger heeft moeite met de manier waarop het politieke duo de boodschap iedere keer weer ten gehore brengt. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Guus Meeuwis in HLF8 met muzikale ode over persconferentie: "Haal de verdeeldheid uit ons land"

Verdeeldheid
"We kunnen allemaal zien dat ze het zelf niet meer weten. Haal de verdeeldheid uit ons land", klinkt het uit de microfoon van Meeuwis. De zanger heeft moeite met de manier waarop het politieke duo de boodschap iedere keer weer ten gehore brengt.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV