Video: Rachel Hazes aanwezig op verjaardag van ex-schoondochter Sarah van Soelen

Video: Rachel Hazes aanwezig op verjaardag van ex-schoondochter Sarah van Soelen

Sarah van Soelen, de ex van André Hazes , mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Ze wordt erg verwend. Eé n van haar cadeaus is een grote bos rode rozen. Zouden deze van André zijn? Zijn de twee toch nog samen? Sarahs schoonmoeder Rachel Hazes laat weten aanwezig te zijn op haar verjaardag en schrijft bij een foto op Instagram: "Gefeliciteerd lieve schat. Tot dalijk." Ook plaatst Rachel er een hartje bij... Bekijk hieronder de Instagram Stories van de jarige Sarah.

Video: <em>Rachel Hazes</em> aanwezig op verjaardag van ex-schoondochter <em>Sarah van Soelen</em> Sarah van Soelen, de ex van André Hazes , mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Ze wordt erg verwend. Eé n van haar cadeaus is een grote bos rode rozen. Zouden deze van André zijn? Zijn de twee toch nog samen? Sarahs schoonmoeder Rachel Hazes laat weten aanwezig te zijn op haar verjaardag en schrijft bij een foto op Instagram: "Gefeliciteerd lieve schat. Tot dalijk." Ook plaatst Rachel er een hartje bij... Bekijk hieronder de Instagram Stories van de jarige Sarah. Bekijk ook Video: André Hazes en Sarah van Soelen zetten definitief punt achter hun relatie Bekijk deze video » Video: 'bloederige' Sarah van Soelen viert Halloween Bekijk deze video »
Show :
Video: Rachel Hazes aanwezig op verjaardag van ex-schoondochter Sarah van Soelen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Rachel Hazes aanwezig op verjaardag van ex-schoondochter Sarah van Soelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV