Heftig: Zo heeft André Hazes Sarah gedumpt: "Hij wil Monique terug" (video)

Heftig: Zo heeft André Hazes Sarah gedumpt: "Hij wil Monique terug" (video)

André Hazes en Sarah van Soelen zijn uit elkaar en Yvonne Coldeweijer, ook wel Alberta Verlinde genoemd, heeft informatie over hoe deze relatie in Spanje ten einde is gekomen. Ook geeft ze antwoord op de vragen 'Waarom is André Hazes in Dubai?, Waarom is Sarah van Soelen zo vrolijk?' en 'Hoe zit het met hun huis?' Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Heftig: Zo heeft <em>André Hazes</em> Sarah gedumpt: &quot;Hij wil Monique terug&quot; (video) André Hazes en Sarah van Soelen zijn uit elkaar en Yvonne Coldeweijer, ook wel Alberta Verlinde genoemd, heeft informatie over hoe deze relatie in Spanje ten einde is gekomen. Ook geeft ze antwoord op de vragen 'Waarom is André Hazes in Dubai?, Waarom is Sarah van Soelen zo vrolijk?' en 'Hoe zit het met hun huis?' Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Met spullen gegooidAndré Hazes wil zijn ex Monique Westenberg terug. Dat is wat Yvonne beweert in de bovenstaande video. Tijdens de therapie in de afkickkliniek in Spanje schijnt Hazes erachter te zijn gekomen dat hij Sarah van Soelen niet meer wil. Hij heeft een aantal dingen op papier gezet en liet Sarah overvliegen naar Spanje. Sarah dacht dat ze eindelijk Hazes weer zou zien, maar Hazes liet Sarah overvliegen om het uit te maken. Ook Rachel is overgevlogen en samen zijn ze met de brieven richting het huis gegaan van Sarah. "Wij komen hier niet voor de gezelligheid", heeft Hazes gezegd en hij leest de brieven voor waarin hij het uit maakt met Sarah. "Ik lieg niet", zegt Yvonne hierover. 'Alberta Verlinde' maakt het nog sappiger: Er is met spullen gegooid en geschreeuwd. En er is iets ergs gebeurt maar Yvonne vertelt dit liever niet: "Als ik hier de grens niet trek", zegt ze. "Dit kan ik niet maken om te vertellen, dus dit gaan we overslaan", voegt ze hieraan toe. "Hazes kan Sarah niet meer uitstaan", zegt Yvonne. Hij heeft zo een andere kant van Sarah gezien dat hij haar niet meer wil zien. "Hij heeft haar na die bewuste avond nooit meer gesproken of gezien", aldus Yvonne. Documentaire over HazesEr komt een documentaire over André Hazes z'n leven en Sarah heeft moeten tekenen voor de geheimhouding. "Ze mag niets posten en daarom zie je op beide Instagramprofielen niet veel over hun breuk", zegt Yvonne. Vandaar dat Sarah vrolijk lijkt te zijn op social media. Hazes wil Monique terugDe vader van Sarah is erg boos op Hazes, maar mag door de documentaire die gaat komen ook niets naar buiten brengen. Yvonne ratelt maar door over André, die volgens haar niet veel inkomen heeft en een huis heeft met Sarah. "Hij zit een beetje op heten kolen en wil graag van het huis af", zegt Yvonne. Over Monique vertelt Yvonne het volgende: "Hazes is elke dag over de vloer geweest bij Monique. Mijn gevoel zegt dat André heeft aangegeven dat hij Monique terugwil", aldus Yvonne. "Ik denk dat dit ooit weer gaat goedkomen." Bekijk hierboven de video van Yvonne over André Hazes en Monique. Bekijk ook Monique Westenberg: "André is deze week al meerdere keren langs geweest" (video) Bekijk deze video » Video: Rachel Hazes aanwezig op verjaardag van ex-schoondochter Sarah van Soelen Bekijk deze video »
Show :
Heftig: Zo heeft André Hazes Sarah gedumpt: "Hij wil Monique terug" (video)

Met spullen gegooid
André Hazes wil zijn ex Monique Westenberg terug. Dat is wat Yvonne beweert in de bovenstaande video. Tijdens de therapie in de afkickkliniek in Spanje schijnt Hazes erachter te zijn gekomen dat hij Sarah van Soelen niet meer wil. Hij heeft een aantal dingen op papier gezet en liet Sarah overvliegen naar Spanje. Sarah dacht dat ze eindelijk Hazes weer zou zien, maar Hazes liet Sarah overvliegen om het uit te maken. Ook Rachel is overgevlogen en samen zijn ze met de brieven richting het huis gegaan van Sarah. "Wij komen hier niet voor de gezelligheid", heeft Hazes gezegd en hij leest de brieven voor waarin hij het uit maakt met Sarah. "Ik lieg niet", zegt Yvonne hierover. 'Alberta Verlinde' maakt het nog sappiger: Er is met spullen gegooid en geschreeuwd. En er is iets ergs gebeurt maar Yvonne vertelt dit liever niet: "Als ik hier de grens niet trek", zegt ze. "Dit kan ik niet maken om te vertellen, dus dit gaan we overslaan", voegt ze hieraan toe. "Hazes kan Sarah niet meer uitstaan", zegt Yvonne. Hij heeft zo een andere kant van Sarah gezien dat hij haar niet meer wil zien. "Hij heeft haar na die bewuste avond nooit meer gesproken of gezien", aldus Yvonne.

Documentaire over Hazes
Er komt een documentaire over André Hazes z'n leven en Sarah heeft moeten tekenen voor de geheimhouding. "Ze mag niets posten en daarom zie je op beide Instagramprofielen niet veel over hun breuk", zegt Yvonne. Vandaar dat Sarah vrolijk lijkt te zijn op social media.

Hazes wil Monique terug
De vader van Sarah is erg boos op Hazes, maar mag door de documentaire die gaat komen ook niets naar buiten brengen. Yvonne ratelt maar door over André, die volgens haar niet veel inkomen heeft en een huis heeft met Sarah. "Hij zit een beetje op heten kolen en wil graag van het huis af", zegt Yvonne. Over Monique vertelt Yvonne het volgende: "Hazes is elke dag over de vloer geweest bij Monique. Mijn gevoel zegt dat André heeft aangegeven dat hij Monique terugwil", aldus Yvonne. "Ik denk dat dit ooit weer gaat goedkomen."

Bekijk hierboven de video van Yvonne over André Hazes en Monique.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Zo heeft André Hazes Sarah gedumpt: "Hij wil Monique terug" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV