Maarten van Rossem boos op Per Seconde Wijzer: 'Ik voelde me opgelicht'

Maarten van Rossem boos op Per Seconde Wijzer: 'Ik voelde me opgelicht'

Maarten van Rossem is boos op de redactie van de spelshow Per Seconde Wijzer, hij deed mee in de jubileumuitzending. In de quiz was te zien dat de historicus maar weinig vragen goed wist te beantwoorden, maar dat heeft volgens Van Rossem een reden en hij is boos.

Lees verder onder de video.

Maarten van Rossem boos op <em>Per Seconde Wijzer</em>: 'Ik voelde me opgelicht' Maarten van Rossem is boos op de redactie van de spelshow Per Seconde Wijzer, hij deed mee in de jubileumuitzending. In de quiz was te zien dat de historicus maar weinig vragen goed wist te beantwoorden, maar dat heeft volgens Van Rossem een reden en hij is boos. Lees verder onder de video. Van Rossem heeft boze mail gestuurd“De redactie had zich volstrekt niet gehouden aan de afspraak die gemaakt was. Na twee vragen dacht ik al: wat zijn dit voor rare vragen. Dat hebben we niet afgesproken”, vertelt Van Rossem in zijn podcast. “Dus ik voelde me opgelicht, ik heb ze ook een boze mail gestuurd.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt alle aflevering terugkijken bij Gids.tv. Op1: volgens Maarten van Rossem heeft de overheid "enorm veel kapotgemaakt" Bekijk deze video » Zien: Maarten van Rossem vindt Rob Kemps leukste Slimste Mens Bekijk deze video »
TV :
Maarten van Rossem boos op Per Seconde Wijzer: 'Ik voelde me opgelicht'

Van Rossem heeft boze mail gestuurd
“De redactie had zich volstrekt niet gehouden aan de afspraak die gemaakt was. Na twee vragen dacht ik al: wat zijn dit voor rare vragen. Dat hebben we niet afgesproken”, vertelt Van Rossem in zijn podcast. “Dus ik voelde me opgelicht, ik heb ze ook een boze mail gestuurd.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt alle aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem boos op Per Seconde Wijzer: 'Ik voelde me opgelicht' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV