Veronica Inside over Barcelona: "Vertrouwen in Xavi, maar dodelijk voor Ronald Koeman"

Veronica Inside over Barcelona: "Vertrouwen in Xavi, maar dodelijk voor Ronald Koeman"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> over Barcelona: &quot;Vertrouwen in Xavi, maar dodelijk voor Ronald Koeman&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 november terugkijken bij Gids.tv. De heren van Veronica Inside bespreken in bovenstaande video de huidige situatie bij FC Barcelona. Na het vertrek van Ronald Koeman is Xavi Hernández aangetrokken als hoofdtrainer. Johan Derksen: "Het zou dodelijk zijn voor Koeman als Xavi ze aan het voetballen krijgt." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van Veronica Inside bespreken in bovenstaande video de huidige situatie bij FC Barcelona. Na het vertrek van Ronald Koeman is Xavi Hernández aangetrokken als hoofdtrainer. Johan Derksen: "Het zou dodelijk zijn voor Koeman als Xavi ze aan het voetballen krijgt."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside over Barcelona: "Vertrouwen in Xavi, maar dodelijk voor Ronald Koeman" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV