De Laatste Vraag: Aad heeft vertrouwen in zijn kinderen

De Laatste Vraag: Aad heeft vertrouwen in zijn kinderen

De SBS6-presentator Jan Versteegh is de quizmaster in De Laatste Vraag, waarin tien kandidaten strijden voor een pot van 25.000 euro. Bekijk hieronder een fragment van vanavond, dinsdag 9 november, met kandidaat Aad.

Vertrouwen
Aan de kandidaat Aad wordt gevraagd of zijn kinderen in de landen zijn geweest die op de kaart worden aangegeven. Aad denkt van wel. Maar of ze ook in de feeststeden zijn geweest weet hij niet zeker. Hij denkt van niet. jan plaagt hem een beetje, maar Aad heeft vertrouwen. Bekijk hieronder de promo van De Laatste Vraag.

De nieuwe spelshow De Laatste Vraag is vanaf dinsdag 26 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Laatste Vraag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Laatste Vraag</em>: Aad heeft vertrouwen in zijn kinderen De SBS6-presentator Jan Versteegh is de quizmaster in De Laatste Vraag, waarin tien kandidaten strijden voor een pot van 25.000 euro. Bekijk hieronder een fragment van vanavond, dinsdag 9 november, met kandidaat Aad. VertrouwenAan de kandidaat Aad wordt gevraagd of zijn kinderen in de landen zijn geweest die op de kaart worden aangegeven. Aad denkt van wel. Maar of ze ook in de feeststeden zijn geweest weet hij niet zeker. Hij denkt van niet. jan plaagt hem een beetje, maar Aad heeft vertrouwen. Bekijk hieronder de promo van De Laatste Vraag. De nieuwe spelshow De Laatste Vraag is vanaf dinsdag 26 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Laatste Vraag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Jan Versteegh debuteert met het programma De Laatste Vraag Bekijk deze video » De Laatste Vraag: Vrouw verafschuwt sportscholen: "Vreselijk!" (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Laatste Vraag: Aad heeft vertrouwen in zijn kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV