Video: Derde seizoen van Undercover belooft een spektakel te worden

Video: Derde seizoen van Undercover belooft een spektakel te worden

Vanaf 21 november kun je op Netflix kijken naar het derde seizoen van Undercover. Daarin zien we onder andere hoe ex-agent Bob (Tom Waes) na de gebeurtenissen van seizoen 2 een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd heeft hangen. En Ferry (Frank Lammers) komt vrij uit de gevangenis. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over het derde seizoen van de successerie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Derde seizoen</em> van <em>Undercover</em> belooft een spektakel te worden Vanaf 21 november kun je op Netflix kijken naar het derde seizoen van Undercover. Daarin zien we onder andere hoe ex-agent Bob (Tom Waes) na de gebeurtenissen van seizoen 2 een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd heeft hangen. En Ferry (Frank Lammers) komt vrij uit de gevangenis. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over het derde seizoen van de successerie. Tekst gaat verder onder de video. Seizoen 3Nazmiye Oral speelt de rol van Leyla Bulut, de nieuwe xtc-koningin in de serie. Rob Goossens heeft het derde seizoen al kunnen zien en is enthousiasts: "Leyla speelt een ijzingwekkend personage, dat is echt heel mooi." Ferry en Bob zullen moeten samenwerken om Leyla van de troon te stoten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Derde seizoen van Undercover belooft een spektakel te worden

Seizoen 3
Nazmiye Oral speelt de rol van Leyla Bulut, de nieuwe xtc-koningin in de serie. Rob Goossens heeft het derde seizoen al kunnen zien en is enthousiasts: "Leyla speelt een ijzingwekkend personage, dat is echt heel mooi." Ferry en Bob zullen moeten samenwerken om Leyla van de troon te stoten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Derde seizoen van Undercover belooft een spektakel te worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV