Undercover in Nederland: bizarre oplichting door 'vrienden' van doodzieke Kimberley

Undercover in Nederland: bizarre oplichting door 'vrienden' van doodzieke Kimberley

Alberto Stegeman ontmaskerde donderdag in Undercover in Nederland een wel héél verdorven stel. Deze 'vrienden' van de doodzieke Kimberley staken geld, dat bedoeld was voor een levensreddende operatie, in eigen zak.

Lees verder onder de video.

<em>Undercover in Nederland</em>: bizarre oplichting door 'vrienden' van doodzieke Kimberley Alberto Stegeman ontmaskerde donderdag in Undercover in Nederland een wel héél verdorven stel. Deze 'vrienden' van de doodzieke Kimberley staken geld, dat bedoeld was voor een levensreddende operatie, in eigen zak. Lees verder onder de video. GevangenisDe oplichters erkennen dat ze een "grote fout" hebben gemaakt, maar dat gaat er bij Stegeman niet in. Hij wil dan ook weten of de man weleens in de gevangenis heeft gezeten, wat inderdaad zo blijkt te zijn. De reden hiervoor is niet geheel verrassend: oplichting. Carlos, de man van Kimberley, is woedend: "Dus jij laat liever mijn vrouw doodgaan dan dat je het dak boven je kop kwijtraakt?" Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Undercover in Nederland is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Undercover in Nederland: Alberto confronteert zorgmedewerker met misstanden, "Het is schrikbarend" Bekijk deze video » Zeer aangrijpende aflevering van Undercover in Nederland: bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gevangenis
De oplichters erkennen dat ze een "grote fout" hebben gemaakt, maar dat gaat er bij Stegeman niet in. Hij wil dan ook weten of de man weleens in de gevangenis heeft gezeten, wat inderdaad zo blijkt te zijn. De reden hiervoor is niet geheel verrassend: oplichting. Carlos, de man van Kimberley, is woedend: "Dus jij laat liever mijn vrouw doodgaan dan dat je het dak boven je kop kwijtraakt?"

Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: bizarre oplichting door 'vrienden' van doodzieke Kimberley of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV