John van Loen in Veronica Inside: "Aad de Mos is de slechtste trainer ooit"

John van Loen in Veronica Inside: "Aad de Mos is de slechtste trainer ooit"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 november terugkijken bij Gids.tv.

John van Loen, voormalig profvoetballer, is te gast bij Veronica Inside. Met de andere heren van VI haalt hij herinneringen op aan zijn carrière. En dan komt ook Aad de Mos voorbij: "Slechtste trainer ooit."

Lees verder onder de video.

John van Loen in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Aad de Mos is de slechtste trainer ooit&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 november terugkijken bij Gids.tv. John van Loen, voormalig profvoetballer, is te gast bij Veronica Inside. Met de andere heren van VI haalt hij herinneringen op aan zijn carrière. En dan komt ook Aad de Mos voorbij: "Slechtste trainer ooit." Lees verder onder de video. Aad de MosOp de vraag wie een van de slechtste trainers is die hij ooit heeft gehad, noemt John van Loen zonder twijfel Aad de Mos. René van der Gijp merkt lachend op: "Dat zeggen er heel veel, dat is het vervelende." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
John van Loen in Veronica Inside: "Aad de Mos is de slechtste trainer ooit"

Aad de Mos
Op de vraag wie een van de slechtste trainers is die hij ooit heeft gehad, noemt John van Loen zonder twijfel Aad de Mos. René van der Gijp merkt lachend op: "Dat zeggen er heel veel, dat is het vervelende."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV