Intocht Sinterklaas 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Intocht Sinterklaas 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Intocht Sinterklaas 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag van de landelijke intocht van Sinterklaas. De Goedheiligman arriveert zaterdag in een fictieve, niet bekendgemaakte plaats in Nederland. Dit heeft alles te maken met de nog altijd geldende coronamaatregelen. De intocht van Sinterklaas is ook te zien op de livestream via Gids.tv. ZwalkVanwege de hoge leeftijd van de Sint kiest hij dit jaar dus opnieuw voor een bescheiden aankomst in ons land. Vorig jaar was niet anders: toen arriveerde hij in het fictieve plaatsje Zwalk, waar Matthijs van Nieuwkerk de burgemeester was. Dit jaar heeft omroep NTR echter veel minder onthuld over de aankomst van de Sint. MysterieEn dus zal het tot zaterdag een mysterie blijven waar Sinterklaas precies voet aan wal zet. Het staat wel vast dat er opnieuw geen juichende kindermassa is om hem te verwelkomen, omdat dit simpelweg niet verantwoord is in de huidige coronasituatie. Dat mag de pret echter niet drukken, want het feestdagenseizoen gaat officieel van start! Alle fragmenten uit deze uitzending Intocht Sinterklaas 2021: Sint krijgt een bijzonder straatnaambord overhandigd Bekijk deze video » Sinterklaas dankt Aalsmeer tijdens Nationale Intocht: "Bedankt voor die blumen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Live verslag van de landelijke intocht van Sinterklaas. De Goedheiligman arriveert zaterdag in een fictieve, niet bekendgemaakte plaats in Nederland. Dit heeft alles te maken met de nog altijd geldende coronamaatregelen.

De intocht van Sinterklaas is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Zwalk
Vanwege de hoge leeftijd van de Sint kiest hij dit jaar dus opnieuw voor een bescheiden aankomst in ons land. Vorig jaar was niet anders: toen arriveerde hij in het fictieve plaatsje Zwalk, waar Matthijs van Nieuwkerk de burgemeester was. Dit jaar heeft omroep NTR echter veel minder onthuld over de aankomst van de Sint.

Mysterie
En dus zal het tot zaterdag een mysterie blijven waar Sinterklaas precies voet aan wal zet. Het staat wel vast dat er opnieuw geen juichende kindermassa is om hem te verwelkomen, omdat dit simpelweg niet verantwoord is in de huidige coronasituatie. Dat mag de pret echter niet drukken, want het feestdagenseizoen gaat officieel van start!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV