Buitenhof gemist? Heineken vertrok niet uit Amerika vanwege Donald Trump

Buitenhof gemist? Heineken vertrok niet uit Amerika vanwege Donald Trump

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Buitenhof van zondag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

<em>Buitenhof</em> gemist? Heineken vertrok niet uit Amerika vanwege <em>Donald Trump</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Buitenhof van zondag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. Dolf van den Brink, CEO van Heineken, wordt bevraagd over zijn zaken in landen met een opmerkelijk regime, bijvoorbeeld in Congo: "Je kunt zeggen: ik houd niet van Donald Trump. Ga je dan weg uit Amerika? Ik denk dat het zo niet werkt." Bekijk het fragment van Buitenhof hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Buitenhof gemist? Heineken vertrok niet uit Amerika vanwege Donald Trump

Dolf van den Brink, CEO van Heineken, wordt bevraagd over zijn zaken in landen met een opmerkelijk regime, bijvoorbeeld in Congo: "Je kunt zeggen: ik houd niet van Donald Trump. Ga je dan weg uit Amerika? Ik denk dat het zo niet werkt."

Bekijk het fragment van Buitenhof hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof gemist? Heineken vertrok niet uit Amerika vanwege Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV