Video: Oprah Winfrey spreekt Adele over zware momenten na scheiding

Video: Oprah Winfrey spreekt Adele over zware momenten na scheiding

Het is Oprah Winfrey wederom gelukt een wereldster te regelen voor een exclusief interview. Deze keer was het de beurt aan Adele, die weer helemaal terug is in de spotlights dankzij haar nieuwe nummer Easy on Me en haar nieuwe album 30, dat op 19 november uitkomt. Bij Oprah vertelde de immens populaire zangeres onder andere over het nummer Hold On, waarin ze zware momenten die ze de afgelopen jaren beleefde bezingt: "Het was heel zwaar om door te gaan. Het proces van een scheiding. Het proces van een alleenstaande ouder zijn. Het proces van je kind niet elke dag kunnen zien."

Bekijk het fragment uit het interview van Oprah Winfrey met Adele hieronder. Het is nog niet bekend of en wanneer dit interview ook op de Nederlandse tv te zien zal zijn.

Video: Oprah Winfrey spreekt <em>Adele</em> over zware momenten na scheiding Het is Oprah Winfrey wederom gelukt een wereldster te regelen voor een exclusief interview. Deze keer was het de beurt aan Adele, die weer helemaal terug is in de spotlights dankzij haar nieuwe nummer Easy on Me en haar nieuwe album 30, dat op 19 november uitkomt. Bij Oprah vertelde de immens populaire zangeres onder andere over het nummer Hold On, waarin ze zware momenten die ze de afgelopen jaren beleefde bezingt: "Het was heel zwaar om door te gaan. Het proces van een scheiding. Het proces van een alleenstaande ouder zijn. Het proces van je kind niet elke dag kunnen zien." Bekijk het fragment uit het interview van Oprah Winfrey met Adele hieronder. Het is nog niet bekend of en wanneer dit interview ook op de Nederlandse tv te zien zal zijn. Bekijk ook Adele brengt nieuwe single uit: bekijk de officiële clip van 'Easy on Me' Bekijk deze video » Leontine Borsato: "De eindbestemming is onbekend" (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Oprah Winfrey spreekt Adele over zware momenten na scheiding


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Oprah Winfrey spreekt Adele over zware momenten na scheiding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV