Kamerlid Nilüfer Gündogan te gast in De Geknipte Gast (video)

Kamerlid Nilüfer Gündogan te gast in De Geknipte Gast (video)

Kamerlid Nilüfer Gündogan van Volt Nederland neemt woensdag 17 november plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol. De dochter van Turkse gastarbeiders woont al sinds haar eerste in Nederland en draagt Europa een warm hart toe.

Lees verder onder de video.

Kamerlid <em>Nilüfer Gündogan</em> te gast in <em>De Geknipte Gast</em> (video) Kamerlid Nilüfer Gündogan van Volt Nederland neemt woensdag 17 november plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol. De dochter van Turkse gastarbeiders woont al sinds haar eerste in Nederland en draagt Europa een warm hart toe. Lees verder onder de video. EigenwijsÖzcan Akyol heeft deze week een goed gesprek met de in Turkije geboren Gündogan, die met haar ouders als dreumes naar Nederland kwam en opgroeide in Weert. Toen Nilüfer Gündogan actief was binnen D66 kreeg ze te horen dat ze het nooit ver zou schoppen binnen de politiek, omdat ze veel te eigenwijs is. Inmiddels is de politica parlementslid voor Volt Nederland. Het hele gesprek met Nilüfer Gündogan en presentator Özcan Akyol zie je woensdagavond om 21.10 in De Geknipte Gast op NPO 2. Je kan De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Matthijs van Nieuwkerk in De Geknipte Gast: "Heel veel dingen zijn niet leuk, slecht" (video) Bekijk deze video » Bekijk de promo van De Geknipte Gast met Freek de Jonge Bekijk deze video »
TV :
Kamerlid Nilüfer Gündogan te gast in De Geknipte Gast (video)

Eigenwijs
Özcan Akyol heeft deze week een goed gesprek met de in Turkije geboren Gündogan, die met haar ouders als dreumes naar Nederland kwam en opgroeide in Weert. Toen Nilüfer Gündogan actief was binnen D66 kreeg ze te horen dat ze het nooit ver zou schoppen binnen de politiek, omdat ze veel te eigenwijs is. Inmiddels is de politica parlementslid voor Volt Nederland.

Het hele gesprek met Nilüfer Gündogan en presentator Özcan Akyol zie je woensdagavond om 21.10 in De Geknipte Gast op NPO 2. Je kan De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV