Johan Derksen in Veronica Inside: "Bijspuiten is het enige dat werkt"

Johan Derksen in Veronica Inside: "Bijspuiten is het enige dat werkt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 19 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 november terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Bijspuiten is het enige dat werkt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 19 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 november terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen weet het zeker: vaccineren is de enige manier om van het coronavirus af te komen. Dat zei hij vrijdagavond in Veronica Inside. "We moeten gewoon bijspuiten. Ik heb vandaag de griepprik gekregen." Derksen zegt helemaal klaar te zijn voor de boosterprik. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen weet het zeker: vaccineren is de enige manier om van het coronavirus af te komen. Dat zei hij vrijdagavond in Veronica Inside. "We moeten gewoon bijspuiten. Ik heb vandaag de griepprik gekregen." Derksen zegt helemaal klaar te zijn voor de boosterprik.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Veronica Inside: "Bijspuiten is het enige dat werkt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV