Radar met uitreiking Loden Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Radar met uitreiking Loden Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Radar met uitreiking Loden Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Radar om 20:30 uur te zien op NPO 1. In deze uitzending wordt onder meer de Loden Leeuw uitgereikt voor de irritantste BN'er in een reclame. Wesley SneijderReclamemakers hebben dit jaar weer hun uiterste best gedaan om het bloed onder je nagels vandaan te halen. Vanavond wordt de Loden Leeuw uitgereikt, welke BN'er mag het beeldje op de schoorsteenmantel zetten? Henny Huisman, Frank Lammers of Wesley Sneijder? En welke reclame heeft de meeste stemmen gekregen: Aldi, Decupré of Verisure? InfluencerEr is dit jaar ook een nieuwe categorie toegevoegd: meest irritante influencer die reclame maakt. Naast de Loden Leeuw worden er in deze uitzending ook weer enkele misstanden aan de kaak gesteld. Bij Radar kwamen namelijk ruim 600 klachten binnen over a.s.r. Vitality. Ook gaat het vanavond over de aanvullende zorgverzekering.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Radar om 20:30 uur te zien op NPO 1. In deze uitzending wordt onder meer de Loden Leeuw uitgereikt voor de irritantste BN'er in een reclame.

Wesley Sneijder
Reclamemakers hebben dit jaar weer hun uiterste best gedaan om het bloed onder je nagels vandaan te halen. Vanavond wordt de Loden Leeuw uitgereikt, welke BN'er mag het beeldje op de schoorsteenmantel zetten? Henny Huisman, Frank Lammers of Wesley Sneijder? En welke reclame heeft de meeste stemmen gekregen: Aldi, Decupré of Verisure?

Influencer
Er is dit jaar ook een nieuwe categorie toegevoegd: meest irritante influencer die reclame maakt. Naast de Loden Leeuw worden er in deze uitzending ook weer enkele misstanden aan de kaak gesteld. Bij Radar kwamen namelijk ruim 600 klachten binnen over a.s.r. Vitality. Ook gaat het vanavond over de aanvullende zorgverzekering.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Radar

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Radar met uitreiking Loden Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV