Humberto: Giedo van der Garde durft wereldkampioen Formule 1 niet te voorspellen

Humberto: Giedo van der Garde durft wereldkampioen Formule 1 niet te voorspellen

De spanning om de wereldtitel in de Formule 1 is nog altijd om te snijden. Lewis Hamilton kwam door zijn winst in Qatar weer wat dichter bij Max Verstappen, met nog twee races te gaan. Giedo van der Garde durfde bij Humberto geen voorspelling te doen over de uiteindelijke wereldkampioen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Giedo van der Garde durft wereldkampioen <em>Formule 1</em> niet te voorspellen De spanning om de wereldtitel in de Formule 1 is nog altijd om te snijden. Lewis Hamilton kwam door zijn winst in Qatar weer wat dichter bij Max Verstappen, met nog twee races te gaan. Giedo van der Garde durfde bij Humberto geen voorspelling te doen over de uiteindelijke wereldkampioen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. BoordradioVolgens Van der Garde is in de laatste twee races - 'open deur-alert' - nog van alles mogelijk. Als Verstappen bijvoorbeeld één keer uit zou vallen en Hamilton finisht wél twee keer hoog, dan lijkt een wereldtitel uitgesloten. Overigens genieten de heren aan tafel, met name Frank Lammers, ook nog even van de boordradio van Verstappen. Die lijkt met 300 kilometer per uur altijd nog tijd te hebben voor een geintje. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Giedo van der Garde durft wereldkampioen Formule 1 niet te voorspellen

Boordradio
Volgens Van der Garde is in de laatste twee races - 'open deur-alert' - nog van alles mogelijk. Als Verstappen bijvoorbeeld één keer uit zou vallen en Hamilton finisht wél twee keer hoog, dan lijkt een wereldtitel uitgesloten. Overigens genieten de heren aan tafel, met name Frank Lammers, ook nog even van de boordradio van Verstappen. Die lijkt met 300 kilometer per uur altijd nog tijd te hebben voor een geintje.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Giedo van der Garde durft wereldkampioen Formule 1 niet te voorspellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV