Video: Paul de Leeuw en Adele openhartig over hun bijzondere vriendschap

Video: Paul de Leeuw en Adele openhartig over hun bijzondere vriendschap

Om haar nieuwe album '30' nog wat meer onder de aandacht te brengen, nodigt Adele niemand minder Paul de Leeuw uit voor een gezellig onderonsje. Paul is met zijn Busje Komt Zo bus naar London gereisd om met zijn vriendin te babbelen. Bij RTL Boulevard vertelt Paul over de bijzondere vriendschap die hij en de zangeres hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Paul de Leeuw</em> en <em>Adele</em> openhartig over hun bijzondere vriendschap Om haar nieuwe album '30' nog wat meer onder de aandacht te brengen, nodigt Adele niemand minder Paul de Leeuw uit voor een gezellig onderonsje. Paul is met zijn Busje Komt Zo bus naar London gereisd om met zijn vriendin te babbelen. Bij RTL Boulevard vertelt Paul over de bijzondere vriendschap die hij en de zangeres hebben. Tekst gaat verder onder de video. Na 6 jaar herenigdNa zes jaar wachten is De Leeuw opnieuw naar Londen afgereisd voor een interview met zijn vriendin Adele. Paul moest zich aan een hoop strenge regels houden tijdens het interview en dat zorgde ervoor dat hij met een bek vol tanden kwam te staan: "Na tien had ik geen vragen meer, dus vroeg ik aan Adele of ze nog vragen aan mij had." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe programma Busje Komt Zo is elke donderdag wekelijks rond 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje Komt Zo terugkijken bij GIds.tv.
TV :
Video: Paul de Leeuw en Adele openhartig over hun bijzondere vriendschap

Na 6 jaar herenigd
Na zes jaar wachten is De Leeuw opnieuw naar Londen afgereisd voor een interview met zijn vriendin Adele. Paul moest zich aan een hoop strenge regels houden tijdens het interview en dat zorgde ervoor dat hij met een bek vol tanden kwam te staan: "Na tien had ik geen vragen meer, dus vroeg ik aan Adele of ze nog vragen aan mij had."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Het nieuwe programma Busje Komt Zo is elke donderdag wekelijks rond 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje Komt Zo terugkijken bij GIds.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Paul de Leeuw en Adele openhartig over hun bijzondere vriendschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV