Zien: Adele stelde Paul de Leeuw gerust, die "bloednerveus" was voor interview

Zien: Adele stelde Paul de Leeuw gerust, die "bloednerveus" was voor interview

Adele en Paul de Leeuw, het is al sinds hun eerste ontmoeting een gouden combinatie. De Leeuw ontmoette de Britse zangeres voor het eerst toen ze negentien was, en nog altijd kennen ze elkaar goed. Adele zegde dan ook meteen toe voor een interview met de Nederlandse presentator.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Adele</em> stelde Paul de Leeuw gerust, die &quot;bloednerveus&quot; was voor <em>interview</em> Adele en Paul de Leeuw, het is al sinds hun eerste ontmoeting een gouden combinatie. De Leeuw ontmoette de Britse zangeres voor het eerst toen ze negentien was, en nog altijd kennen ze elkaar goed. Adele zegde dan ook meteen toe voor een interview met de Nederlandse presentator. Lees verder onder de video. Busje komt zoHet interview met Adele, die afgelopen week haar nieuwe plaat 30 uitbracht, is komende donderdag (25 november) te zien in het programma Busje komt zo. De Leeuw vertelt bij Shownieuws dat hij van tevoren bloednerveus was voor het interview, ondanks het feit dat ze over vriendschappelijke onderwerpen praatten. Gelukkig stelde Adele hem op zijn gemak. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Het interview met Adele in Busje komt zo is donderdag 25 november rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje komt zo terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Adele barst in tranen uit als lerares van vroeger haar verrast Bekijk deze video » Video: Paul de Leeuw en Adele openhartig over hun bijzondere vriendschap Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Busje komt zo
Het interview met Adele, die afgelopen week haar nieuwe plaat 30 uitbracht, is komende donderdag (25 november) te zien in het programma Busje komt zo. De Leeuw vertelt bij Shownieuws dat hij van tevoren bloednerveus was voor het interview, ondanks het feit dat ze over vriendschappelijke onderwerpen praatten. Gelukkig stelde Adele hem op zijn gemak.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Het interview met Adele in Busje komt zo is donderdag 25 november rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje komt zo terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Adele stelde Paul de Leeuw gerust, die "bloednerveus" was voor interview of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV