Adele: One Night Only gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Adele: One Night Only gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Adele: One Night Only gemist? Bekijk hier de hele uitzending Adele is terug! Dat wordt vanavond om 20:25 uur gevierd op NPO 3 met de special Adele: One Night Only. De Britse superster geeft niet alleen een intiem concert, maar wordt ook geïnterviewd door Oprah Winfrey. 30Zes jaar na haar vorige plaat 25 bracht Adele op vrijdag 19 november haar nieuwe, langverwachte album 30 uit. Een maand eerder, op 15 oktober, lichtte ze al een tipje van de sluier op met de single 'Easy on Me'. 30 is overal ter wereld begroet met lovende recensies. ConcertTer gelegenheid van haar nieuwe plaat gaf Adele op 25 oktober een intiem concert in het Los Angeles Griffith Park Observatory, haar eerste concert sinds juni 2017. Ze zingt haar grootste hits, maar ook enkele nieuwe nummers. Verder is ook het interview met Oprah te zien in deze special.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Adele is terug! Dat wordt vanavond om 20:25 uur gevierd op NPO 3 met de special Adele: One Night Only. De Britse superster geeft niet alleen een intiem concert, maar wordt ook geïnterviewd door Oprah Winfrey.

30
Zes jaar na haar vorige plaat 25 bracht Adele op vrijdag 19 november haar nieuwe, langverwachte album 30 uit. Een maand eerder, op 15 oktober, lichtte ze al een tipje van de sluier op met de single 'Easy on Me'. 30 is overal ter wereld begroet met lovende recensies.

Concert
Ter gelegenheid van haar nieuwe plaat gaf Adele op 25 oktober een intiem concert in het Los Angeles Griffith Park Observatory, haar eerste concert sinds juni 2017. Ze zingt haar grootste hits, maar ook enkele nieuwe nummers. Verder is ook het interview met Oprah te zien in deze special.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Adele: One Night Only gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV