Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht" (video)

Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht" (video)

Het klinkt als een prestatie: een nieuw dagrecord van bijna 24.000 nieuwe positieve coronatesten, maar het is natuurlijk zorgwekkend. Daarom geven Mark Rutte en Hugo de Jonge aankomende vrijdag een nieuwe persconferentie. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel reageert in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht."

Lees verder onder de video.

Diederik Jekel in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Code zwart is bijna in zicht&quot; (video) Het klinkt als een prestatie: een nieuw dagrecord van bijna 24.000 nieuwe positieve coronatesten, maar het is natuurlijk zorgwekkend. Daarom geven Mark Rutte en Hugo de Jonge aankomende vrijdag een nieuwe persconferentie. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel reageert in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht." Lees verder onder de video. ZiekenhuizenHet kabinet houdt komende vrijdag, een week eerder dan gepland, een persconferentie met, naar alle waarschijnlijkheid, heftigere maatregelen. Maar hoe ernstig is de situatie nu écht op de IC's en in de ziekenhuizen? De deskundigen buitelen over elkaar heen, met ieder een andere mening. Voor Diederik Jekel is het duidelijk: de situatie is heel erg nijpend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht" (video)

Ziekenhuizen
Het kabinet houdt komende vrijdag, een week eerder dan gepland, een persconferentie met, naar alle waarschijnlijkheid, heftigere maatregelen. Maar hoe ernstig is de situatie nu écht op de IC's en in de ziekenhuizen? De deskundigen buitelen over elkaar heen, met ieder een andere mening. Voor Diederik Jekel is het duidelijk: de situatie is heel erg nijpend.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV