Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht" (video)

Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht" (video)

Het klinkt als een prestatie: een nieuw dagrecord van bijna 24.000 nieuwe positieve coronatesten, maar het is natuurlijk zorgwekkend. Daarom geven Mark Rutte en Hugo de Jonge aankomende vrijdag een nieuwe persconferentie. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel reageert in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht."

Lees verder onder de video.

Diederik Jekel in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Code zwart is bijna in zicht&quot; (video) Het klinkt als een prestatie: een nieuw dagrecord van bijna 24.000 nieuwe positieve coronatesten, maar het is natuurlijk zorgwekkend. Daarom geven Mark Rutte en Hugo de Jonge aankomende vrijdag een nieuwe persconferentie. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel reageert in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht." Lees verder onder de video. ZiekenhuizenHet kabinet houdt komende vrijdag, een week eerder dan gepland, een persconferentie met, naar alle waarschijnlijkheid, heftigere maatregelen. Maar hoe ernstig is de situatie nu écht op de IC's en in de ziekenhuizen? De deskundigen buitelen over elkaar heen, met ieder een andere mening. Voor Diederik Jekel is het duidelijk: de situatie is heel erg nijpend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Prince Charming Marvin Wijnans ten huwelijk gevraagd door Ferdi Bekijk deze video » Robbert Rodenburg in RTL Boulevard: "De droom is om wereldsterren te interviewen" Bekijk deze video » Woensdag in Het Perfecte Plaatje: 'enge' fotoshoot zorgt voor heftige emoties Bekijk deze video » RTL Boulevard: "Daniëlle Oerlemans aan het einde van haar Latijn door verbouwing" Bekijk deze video » Video: Leco van Zadelhoff ontrafelt 'het mysterie van Adele' in RTL Boulevard Bekijk deze video » RTL Boulevard: familie Nicky Verstappen blijft ook na hoger beroep met vragen zitten Bekijk deze video »
TV :
Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht" (video)

Ziekenhuizen
Het kabinet houdt komende vrijdag, een week eerder dan gepland, een persconferentie met, naar alle waarschijnlijkheid, heftigere maatregelen. Maar hoe ernstig is de situatie nu écht op de IC's en in de ziekenhuizen? De deskundigen buitelen over elkaar heen, met ieder een andere mening. Voor Diederik Jekel is het duidelijk: de situatie is heel erg nijpend.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV