Slotaflevering 100 dagen in je hoofd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering 100 dagen in je hoofd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering 100 dagen in je hoofd gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is om 20:55 uur de laatste aflevering van 100 dagen in je hoofd te zien op NPO 3. In dit programma probeerden Tim den Besten en Nicolaas Veul inzicht te krijgen in de wereld van de geestelijk gezondheidszorg. Andere kantTim en Nicolaas krijgen het werk steeds beter in de vingers, maar worden door sommige cliënten nog steeds verrast. Tim krijgt een heel andere kant te zien van Matthew. Nicolaas krijgt steeds beter contact met de op het eerste oog zo ondoorgrondelijke Mario. AfscheidTerwijl de ene cliënt een eerste stap naar zelfstandigheid op de afdeling zet en een ander daadwerkelijk terugkeert naar de samenleving, nadert voor Tim en Nicolaas zelf ook het afscheid. Maar niet voordat Tim zélf een persoonlijke ontboezeming heeft gedaan. Alle fragmenten uit deze uitzending Slot 100 Dagen In Je Hoofd: Remco haalt z'n boksbal niet bij woedeaanval Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is om 20:55 uur de laatste aflevering van 100 dagen in je hoofd te zien op NPO 3. In dit programma probeerden Tim den Besten en Nicolaas Veul inzicht te krijgen in de wereld van de geestelijk gezondheidszorg.

Andere kant
Tim en Nicolaas krijgen het werk steeds beter in de vingers, maar worden door sommige cliënten nog steeds verrast. Tim krijgt een heel andere kant te zien van Matthew. Nicolaas krijgt steeds beter contact met de op het eerste oog zo ondoorgrondelijke Mario.

Afscheid
Terwijl de ene cliënt een eerste stap naar zelfstandigheid op de afdeling zet en een ander daadwerkelijk terugkeert naar de samenleving, nadert voor Tim en Nicolaas zelf ook het afscheid. Maar niet voordat Tim zélf een persoonlijke ontboezeming heeft gedaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 100 dagen in je hoofd

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering 100 dagen in je hoofd gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV