Jinek gemist? Willeke Alberti brengt bijzondere ode aan Mart Hoogkamer

Jinek gemist? Willeke Alberti brengt bijzondere ode aan Mart Hoogkamer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Mart Hoogkamer gaat erg lekker met zijn muziek, en een van de artiesten die hem veel heeft gesteund bij zijn weg naar succes is Willeke Alberti. In Jinek heeft zij een bijzondere verrassing voor de volkszanger.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? Willeke Alberti brengt bijzondere ode aan Mart Hoogkamer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer gaat erg lekker met zijn muziek, en een van de artiesten die hem veel heeft gesteund bij zijn weg naar succes is Willeke Alberti. In Jinek heeft zij een bijzondere verrassing voor de volkszanger. Lees verder onder de video. Willeke Albert is ‘kruiwagen’ van Mart HoogkamerMart noemt Willeke een ‘kruiwagen’ waar hij erg veel aan heeft gehad. En dat ze een goede band hebben blijkt uit het feit dat zij hem in de talkshow verrast met een speciale versie van haar hit Samen Zijn die ze voor Mart persoonlijk ten gehore brengt. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending LuckyTV: Angela Merkel erg ongemakkelijk als ze een enorm applaus krijgt Bekijk deze video » Wouter de Winther in Jinek: 'Er is bij Kabinet een informatievacuüm ontstaan' Bekijk deze video » Jinek: Mart Hoogkamer zingt zijn nieuwe hit Neem Er Een Van Mij Bekijk deze video » Zien: Jaïr Ferwerda maakt nieuwe gemeente Land van Cuijk belachelijk, "is dit de Efteling?" Bekijk deze video » Eva Jinek onthult: "Na 10 minuten op Instagram vind ik mezelf oud en dik" Bekijk deze video » Jinek: Mart Hoogkamer baalt van afgelaste optredens door coronacrisis Bekijk deze video » Jinek: Daniël Verlaan wil bewustwording creëren met podcast Ik weet je wachtwoord Bekijk deze video » Schooldirecteur Veira in Jinek: ‘Scholen moeten morgen dicht, situatie onhoudbaar’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Willeke Alberti brengt bijzondere ode aan Mart Hoogkamer

Willeke Albert is ‘kruiwagen’ van Mart Hoogkamer
Mart noemt Willeke een ‘kruiwagen’ waar hij erg veel aan heeft gehad. En dat ze een goede band hebben blijkt uit het feit dat zij hem in de talkshow verrast met een speciale versie van haar hit Samen Zijn die ze voor Mart persoonlijk ten gehore brengt.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Willeke Alberti brengt bijzondere ode aan Mart Hoogkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV