Zien: Jaïr Ferwerda maakt nieuwe gemeente Land van Cuijk belachelijk, "is dit de Efteling?"

Zien: Jaïr Ferwerda maakt nieuwe gemeente Land van Cuijk belachelijk, "is dit de Efteling?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jaïr Ferwerda</em> maakt nieuwe gemeente Land van Cuijk belachelijk, &quot;is dit de Efteling?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jaïr Ferwerda trok woensdag eens niet naar Den Haag om verslag te doen van de landelijke politiek. In plaats daarvan bezocht hij Boxmeer, waar werd gestemd over de samenvoeging van vijf gemeentes in de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Ferwerda trekt meteen van leer tegen de nieuwe gemeente: "Het is een beetje een sprookjesnaam, is dit de Efteling?" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Jaïr Ferwerda maakt nieuwe gemeente Land van Cuijk belachelijk, "is dit de Efteling?"

Jaïr Ferwerda trok woensdag eens niet naar Den Haag om verslag te doen van de landelijke politiek. In plaats daarvan bezocht hij Boxmeer, waar werd gestemd over de samenvoeging van vijf gemeentes in de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Ferwerda trekt meteen van leer tegen de nieuwe gemeente: "Het is een beetje een sprookjesnaam, is dit de Efteling?"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jaïr Ferwerda maakt nieuwe gemeente Land van Cuijk belachelijk, "is dit de Efteling?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV