Jinek: Mart Hoogkamer baalt van afgelaste optredens door coronacrisis

Jinek: Mart Hoogkamer baalt van afgelaste optredens door coronacrisis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Mart Hoogkamer is een van de vele artiesten die weer veel optredens uit zijn agenda ziet verdwijnen door de coronacrisis. De volkszanger vertelt bij Jinek dat hij het ‘onwijs zuur’ vindt, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de mensen die achter de schermen werken.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Mart Hoogkamer baalt van afgelaste optredens door coronacrisis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer is een van de vele artiesten die weer veel optredens uit zijn agenda ziet verdwijnen door de coronacrisis. De volkszanger vertelt bij Jinek dat hij het ‘onwijs zuur’ vindt, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de mensen die achter de schermen werken. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Mart Hoogkamer baalt van afgelaste optredens door coronacrisis


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Mart Hoogkamer baalt van afgelaste optredens door coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV