Erkan wil legale plekken om te racen: "Voor ons wordt niets gedaan" (Danny's Wereld)

Erkan wil legale plekken om te racen: "Voor ons wordt niets gedaan" (Danny's Wereld)

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Danny's Wereld. Danny Ghosen benadert in dit programma mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij bij een straatrace in Den Haag, deze zijn illegaal maar toch vinden ze plaats. Bekijk hieronder een fragment met straatracer Erkan.

Lees verder onder de video.

<em>Erkan</em> wil legale plekken om te racen: &quot;Voor ons wordt niets gedaan&quot; (<em>Danny's Wereld</em>) Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Danny's Wereld. Danny Ghosen benadert in dit programma mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij bij een straatrace in Den Haag, deze zijn illegaal maar toch vinden ze plaats. Bekijk hieronder een fragment met straatracer Erkan. Lees verder onder de video. "Oneerlijk"Danny volgt streetracer Erkan uit Den Haag. Samen met andere liefhebbers gaat hij regelmatig naar afgelegen plekken om tegen elkaar te racen. Van de gemeente en de politie mogen straatracen niet: "Het is oneerlijk want als je gaat fitnessen hebben ze een sportschool, als je gaat voetballen, dan heb je een voetbalveld. Wij houden van auto's, maar voor ons wordt niets gedaan", aldus Erkan. Bekijk een fragment van de uitzending van donderdag 25 november hierboven. Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Danny Ghosen spreekt een dominee in Danny's Wereld: "De overheid is een sekte" Bekijk deze video » Danny Ghosen in gesprek met streetracer Erkan: "Ik heb 310 km/u gereden" (video) Bekijk deze video »

"Oneerlijk"
Danny volgt streetracer Erkan uit Den Haag. Samen met andere liefhebbers gaat hij regelmatig naar afgelegen plekken om tegen elkaar te racen. Van de gemeente en de politie mogen straatracen niet: "Het is oneerlijk want als je gaat fitnessen hebben ze een sportschool, als je gaat voetballen, dan heb je een voetbalveld. Wij houden van auto's, maar voor ons wordt niets gedaan", aldus Erkan. Bekijk een fragment van de uitzending van donderdag 25 november hierboven.

Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Erkan wil legale plekken om te racen: "Voor ons wordt niets gedaan" (Danny's Wereld) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV