Slot 100 Dagen In Je Hoofd: Remco haalt z'n boksbal niet bij woedeaanval

Slot 100 Dagen In Je Hoofd: Remco haalt z'n boksbal niet bij woedeaanval

Remco praat bij 100 Dagen In Je Hoofd over de woedeaanvallen die hij heeft. In dit programma lopen Tim den Besten en Nicolaas Veul stage in een psychiatrische kliniek. Als Remco de neiging krijgt om te schoppen en slaan, is het vaak al te laat. “Ik heb een boksbal achter in de hoek, maar die haal ik meestal niet. Dus dan trap ik tegen de deur, die is het dichtstbij.”

Bekijk de video van 100 Dagen In Je Hoofd hieronder.

De laatste aflevering van 100 Dagen In Je Hoofd is donderdag 25 november om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv.

Slot <em>100 Dagen In Je Hoofd</em>: Remco haalt z'n boksbal niet bij woedeaanval Remco praat bij 100 Dagen In Je Hoofd over de woedeaanvallen die hij heeft. In dit programma lopen Tim den Besten en Nicolaas Veul stage in een psychiatrische kliniek. Als Remco de neiging krijgt om te schoppen en slaan, is het vaak al te laat. “Ik heb een boksbal achter in de hoek, maar die haal ik meestal niet. Dus dan trap ik tegen de deur, die is het dichtstbij.” Bekijk de video van 100 Dagen In Je Hoofd hieronder. De laatste aflevering van 100 Dagen In Je Hoofd is donderdag 25 november om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv. 100 Dagen In Je Hoofd: grote drugscontrole in de psychiatrische kliniek Bekijk deze video » M gemist? Tim en Nicolaas over 100 Dagen In Je Hoofd: "Veel geleerd over onszelf" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slot 100 Dagen In Je Hoofd: Remco haalt z'n boksbal niet bij woedeaanval of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV