Kijk LIVE naar persconferentie 26 november: komt er een nieuwe lockdown?

Kijk LIVE naar persconferentie 26 november: komt er een nieuwe lockdown?

Bekijk ook de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van 26 november.


Kijk hierboven op vrijdag 26 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Op vrijdag 26 november geven Mark Rutte en Hugo de Jonge een week eerder dan gepland opnieuw een persconferentie over de coronasituatie in ons land. Strenge nieuwe maatregelen lijken onvermijdelijk, gezien de oplopende besmettings- en ziekenhuiscijfers. Maar welke maatregelen komen er?

Scholen
Belangrijkste twistpunt van de laatste dagen lijkt het openhouden of sluiten van scholen te zijn. De meeste besmettingen vinden plaats op school, maar het Outbreak Management Team adviseert het kabinet de scholen open te houden. Verder lijken er wel opnieuw aangescherpte openingstijden voor niet-essentiële winkels en horeca te komen.

Kijk hierboven op vrijdag 26 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van 12 november, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 26 november</em>: komt er een nieuwe lockdown? Bekijk ook de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van 26 november. Kijk hierboven op vrijdag 26 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Op vrijdag 26 november geven Mark Rutte en Hugo de Jonge een week eerder dan gepland opnieuw een persconferentie over de coronasituatie in ons land. Strenge nieuwe maatregelen lijken onvermijdelijk, gezien de oplopende besmettings- en ziekenhuiscijfers. Maar welke maatregelen komen er? ScholenBelangrijkste twistpunt van de laatste dagen lijkt het openhouden of sluiten van scholen te zijn. De meeste besmettingen vinden plaats op school, maar het Outbreak Management Team adviseert het kabinet de scholen open te houden. Verder lijken er wel opnieuw aangescherpte openingstijden voor niet-essentiële winkels en horeca te komen. Kijk hierboven op vrijdag 26 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van 12 november, terugkijken. Bekijk ook Aanstaande vrijdag 26 november een vervroegde persconferentie? (WNL) Bekijk deze video » Persconferentie vrijdag: OMT eerder met advies & Hugo de Jonge is somber (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 26 november: komt er een nieuwe lockdown?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 26 november: komt er een nieuwe lockdown? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV