Zien: Nederlandse kunstschaatsster Lindsay van Zundert mag naar de Winterspelen

Zien: Nederlandse kunstschaatsster Lindsay van Zundert mag naar de Winterspelen

Het is zeker: de Nederlandse schaatsster Lindsay van Zundert mag meedoen aan de Olympische Winterspelen. Lindsay is 16 jaar en is de eerste Nederlandse schaatser die sowieso een plek heeft op het toernooi. Bekijk hieronder de NOS Jeugdjournaal-video over Lindsay.

Winterspelen
Het is lang geleden dat iemand dat lukte: de laatste keer dat een Nederlandse kunstschaatsster meedeed aan de Winterspelen was 45 jaar geleden. Lindsay sprong een gat in de lucht toen ze het goede nieuws hoorde.

Bekijk de beelden van Lindsay van Zundert op het ijs in de video hieronder.

Zien: Nederlandse kunstschaatsster <em>Lindsay van Zundert</em> mag naar de Winterspelen Het is zeker: de Nederlandse schaatsster Lindsay van Zundert mag meedoen aan de Olympische Winterspelen. Lindsay is 16 jaar en is de eerste Nederlandse schaatser die sowieso een plek heeft op het toernooi. Bekijk hieronder de NOS Jeugdjournaal-video over Lindsay. WinterspelenHet is lang geleden dat iemand dat lukte: de laatste keer dat een Nederlandse kunstschaatsster meedeed aan de Winterspelen was 45 jaar geleden. Lindsay sprong een gat in de lucht toen ze het goede nieuws hoorde. Bekijk de beelden van Lindsay van Zundert op het ijs in de video hieronder. Bekijk ook Onze Boerderij: Patrick Roest droomt van Olympische medaille: ‘Eerst koeien melken’ Bekijk deze video » Khalid & Sophie: zieke moeder zag Irene Schouten drie medailles winnen bij NK Schaatsen Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Nederlandse kunstschaatsster Lindsay van Zundert mag naar de Winterspelen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nederlandse kunstschaatsster Lindsay van Zundert mag naar de Winterspelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV