Video: Thierry Baudet en Davide Heijmans zijn officieel getrouwd

Video: Thierry Baudet en Davide Heijmans zijn officieel getrouwd

Thierry Baudet en zijn grote liefde Davide Heijmans zijn vandaag samen in het huwelijksbootje gestapt. Het stel wilden eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar mede vanwege de coronamatregelen hebben de twee dat toen uitgesteld. Op de beelden van Shownieuws is te zien hoe Thierry en Davide hand in hand door de erehaag lopen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Thierry Baudet</em> en <em>Davide Heijmans</em> zijn officieel getrouwd Thierry Baudet en zijn grote liefde Davide Heijmans zijn vandaag samen in het huwelijksbootje gestapt. Het stel wilden eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar mede vanwege de coronamatregelen hebben de twee dat toen uitgesteld. Op de beelden van Shownieuws is te zien hoe Thierry en Davide hand in hand door de erehaag lopen. Tekst gaat verder onder de video. Thierry en DavideThierry ontmoette zijn vrouw in 2016 en inmiddels zijn ze al meer dan drie jaar gelukkig met elkaar. De voorman van Forum voor Democratie heeft verteld dat het voor hem liefde op het eerste gezicht was, Davide had wat langer de tijd nog om overtuigd te worden. In 2018 vroeg Thierry haar ten huwelijk, inmiddels is het bijna drie jaar later en zijn de twee getrouwd. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Thierry Baudet kan niet lachen om grap Diederik Ebbinge: "Ik heb GEEN vaccin genomen!" Bekijk deze video » Thierry Baudet: 'Ik kan goed in de irritatiezone van mensen gaan zitten' (video) Bekijk deze video » Davide Heijmans
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thierry en Davide
Thierry ontmoette zijn vrouw in 2016 en inmiddels zijn ze al meer dan drie jaar gelukkig met elkaar. De voorman van Forum voor Democratie heeft verteld dat het voor hem liefde op het eerste gezicht was, Davide had wat langer de tijd nog om overtuigd te worden. In 2018 vroeg Thierry haar ten huwelijk, inmiddels is het bijna drie jaar later en zijn de twee getrouwd.

Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.

Davide Heijmans

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV