Tim Hofman vraagt Sywert van Lienden: 'Ga je die 9 miljoen terugstorten?' (BOOS)

Tim Hofman vraagt Sywert van Lienden: 'Ga je die 9 miljoen terugstorten?' (BOOS)

Tim Hofman was klaar met het afwimpelgedrag van Sywert van Lienden in mails en via de telefoon en besloot de gevallen opiniemaker, die miljoenen verdiende aan een mondkapjesdeal met de overheid, op straat met zijn daden te confronteren: "Ik heb al aangegeven dat ik hier geen behoefte aan heb", laat die weten als de BOOS-ploeg met draaiende camera voor zijn neus staat.

'Mensen willen goed verhaal'
Zo makkelijk komt hij echter niet van ze af: "Er zijn heel veel mensen die wel behoefte hebben aan een goed verhaal", stelt Hofman. Vervolgens verzanden de twee in een soort welles-nietes gesprek over de vrijwilligers die zouden hebben geholpen met zaken rondom de deal. De enigszins onrustige en zenuwachtige Van Lienden: "Alle mensen die claimen ook maar iets gedaan te hebben of nog iets tegoed te hebben die zijn een gesprek aangeboden."

'Ga je die 9 miljoen terugstorten?'
Vervolgens loopt hij weg en baalt daarna van zijn eigen actie: "Ik vind het heel flauw om weg te lopen." En dan komt DE vraag van Hofman: "Ga je die negen miljoen terugstorten?" Van Liendens antwoord zie je hieronder in de video van BOOS, na 23min45.

Tim Hofman vraagt <em>Sywert van Lienden</em>: 'Ga je die 9 miljoen terugstorten?' (BOOS) Tim Hofman was klaar met het afwimpelgedrag van Sywert van Lienden in mails en via de telefoon en besloot de gevallen opiniemaker, die miljoenen verdiende aan een mondkapjesdeal met de overheid, op straat met zijn daden te confronteren: "Ik heb al aangegeven dat ik hier geen behoefte aan heb", laat die weten als de BOOS-ploeg met draaiende camera voor zijn neus staat. 'Mensen willen goed verhaal'Zo makkelijk komt hij echter niet van ze af: "Er zijn heel veel mensen die wel behoefte hebben aan een goed verhaal", stelt Hofman. Vervolgens verzanden de twee in een soort welles-nietes gesprek over de vrijwilligers die zouden hebben geholpen met zaken rondom de deal. De enigszins onrustige en zenuwachtige Van Lienden: "Alle mensen die claimen ook maar iets gedaan te hebben of nog iets tegoed te hebben die zijn een gesprek aangeboden." 'Ga je die 9 miljoen terugstorten?'Vervolgens loopt hij weg en baalt daarna van zijn eigen actie: "Ik vind het heel flauw om weg te lopen." En dan komt DE vraag van Hofman: "Ga je die negen miljoen terugstorten?" Van Liendens antwoord zie je hieronder in de video van BOOS, na 23min45. Bekijk ook Jinek: Youp van 't Hek & Peter Plasman willen Sywert van Lienden voor het gerecht slepen Bekijk deze video » Youp van 't Hek haalt bij Jinek uit naar Sywert van Lienden: "Flikker op!" Bekijk deze video » BOOS: Tim Hofman rent achter Sywert van Lienden aan Bekijk deze video »
Nieuws :
Tim Hofman vraagt Sywert van Lienden: 'Ga je die 9 miljoen terugstorten?' (BOOS)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Hofman vraagt Sywert van Lienden: 'Ga je die 9 miljoen terugstorten?' (BOOS) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV