Zien: Paniek op Schiphol vanwege Zuid-Afrikaanse toestellen op landingsbaan

Zien: Paniek op Schiphol vanwege Zuid-Afrikaanse toestellen op landingsbaan

Sinds vrijdag geldt er een algeheel vliegverbod voor vluchten uit zuidelijk Afrika omdat daar een gevaarlijke mutatie van het coronavirus razendsnel rondgaat. Door het vliegverbod staan twee vliegtuigen uit Zuid-Afrika al de hele dag stil op Schiphol en dat zorgt voor onrust op het vliegveld in Amsterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Paniek op <em>Schiphol</em> vanwege <em>Zuid-Afrikaanse</em> toestellen op landingsbaan Sinds vrijdag geldt er een algeheel vliegverbod voor vluchten uit zuidelijk Afrika omdat daar een gevaarlijke mutatie van het coronavirus razendsnel rondgaat. Door het vliegverbod staan twee vliegtuigen uit Zuid-Afrika al de hele dag stil op Schiphol en dat zorgt voor onrust op het vliegveld in Amsterdam. Tekst gaat verder onder de video. B.1.1.529Het vliegverbod geldt voor verschillende landen in zuidelijk Afrika, vanwege de nieuwe coronavariant die daar rondwoekert, genaamd 'B.1.1.529'. Het zorgde voor onrust bij familieleden die in de aankomsthal stonden te wachten op de reizigers van de laatste twee vluchten die nog wel konden landen. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: hoe gevaarlijk is nieuwe coronavariant uit Zuid-Afrika? Bekijk deze video » Video: Hugo de Jonge bezorgd over nieuwe coronavariant Zuid-Afrika Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Paniek op Schiphol vanwege Zuid-Afrikaanse toestellen op landingsbaan

B.1.1.529
Het vliegverbod geldt voor verschillende landen in zuidelijk Afrika, vanwege de nieuwe coronavariant die daar rondwoekert, genaamd 'B.1.1.529'. Het zorgde voor onrust bij familieleden die in de aankomsthal stonden te wachten op de reizigers van de laatste twee vluchten die nog wel konden landen.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Paniek op Schiphol vanwege Zuid-Afrikaanse toestellen op landingsbaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV