Op1 gemist? Boosterprikken moeten parallel met derde prik lopen

Op1 gemist? Boosterprikken moeten parallel met derde prik lopen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Boosterprikken moeten parallel met derde prik lopen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Anja Schreijer vindt dat de boosterprikken parallel gezet moeten worden met de derde prik: "Het kost tijd voordat de mensen besmet zijn. Op dit moment is dat nog niet zo." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Boosterprikken moeten parallel met derde prik lopen

Anja Schreijer vindt dat de boosterprikken parallel gezet moeten worden met de derde prik: "Het kost tijd voordat de mensen besmet zijn. Op dit moment is dat nog niet zo."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Boosterprikken moeten parallel met derde prik lopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV